Селекционерът на Уелс Робърт Пейдж обяви, че е много доволен

...
Селекционерът на Уелс Робърт Пейдж обяви, че е много доволен
Коментари Харесай

Роб Пейдж: Няма как да бъда по-горд от този отбор

Селекционерът на Уелс Робърт Пейдж разгласи, че е доста удовлетворен от представянето на неговия тим през първото полувреме на дуела с Англия. " Драконите " удържаха нулево тъждество до почивката, само че по-късно позволиха три гола и напущат Световното състезание като тима, който приключва на последно място в група " В ".

" Много е мъчно да се преглътне този резултат. През първото полувреме бяхме изключителни. Можехме да сме и малко по-добри с топка в крайници, само че няма по какъв начин да кажа неприятна дума за тези играчи, които дадоха всичко от себе си. Не желая да приказвам за отрицателни неща. Разочаровани сме, че напущаме шампионата, само че в случай че ще отпадаме, това е методът, по който да го създадем - с играта ни през първото полувреме, която бе отлична.

Джо Алън даде всичко от себе си в първия си цялостен мач от доста време насам. Бен Дейвис трябваше да излезе с травма. Усилията на цялата група бяха големи. Огромно достижение е да стигнем дотук. Няма по какъв начин да бъда по-горд от този тим ", разяснява Пейдж след мача.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР