Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О`Нийл не скри разочарованието си

...
Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О`Нийл не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Селекционерът на Северна Ирландия пред БНТ: Много разочароващо поражение за нас

Селекционерът на Северна Ирландия Майкъл О`Нийл не скри разочарованието си от позволеното в дуела сред двата отбора от група 3 в Дивизия " С " в шампионата на УЕФА Лига на нациите.

" Много разочароващо проваляне за нас. Беше сложен мач. Знаехме, че ще бъде физически дуел. Мисля, че това беше фактор при започване на мача. Впоследствие се справихме с това. Не взимахме правилни решения в противниковата половина. Не сме гледали още обстановката с гола, с цел да я проучваме, само че тя реши мача. След почивката направихме промени състава. Надявахме се, че това ще ни даде малко повече преимущество в противниковата половина ", разяснява след срещата О`Нийл.

" Отборът на България бе удовлетворен да играе на контраофанзива след гола. Ние трябваше да импровизираме. Вкарахме свежи футболисти от скамейката. Днес беше сложен тест за нас. Втори мач единствено за три дни. Разочароващо е, че загубихме, само че можем да извлечем много поучения от срещата ", добави селекционерът на Северна Ирландия.

" Очакванията към нас не би трябвало да са прекомерно огромни. България се преобрази в последните 6-7 мача. Трябва да се учим от такива провали. Стадионът е прелестен. Атмосферата беше доста добра. Знаехме, че домакинските почитатели ще поддържат своя тим. Теренът беше сложен и за двата отбора, тъй че не можем да се оправдаваме ", заключи Майкъл О`Нийл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР