Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе остана разочарован от загубата с

...
Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе остана разочарован от загубата с
Коментари Харесай

Селекционерът на Сенегал: Не заслужавахме да загубим

Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе остана отчаян от загубата с 0:2 от Нидерландия в първия мач и за двата тима на Световното състезание по футбол. Треньорът счита, че футболистите му не са заслужавали провалянето и идният дуел с домакините от Катар ще бъде решителен.

" Беше мач на доста високо равнище, доста комплициран, само че много уравновесен, съгласно мен резултатът не отразява показаното на терена. Много съм горделив с моите момчета. От нас зависи да се подготвим добре за втория мач, който към този момент ще бъде решителен. Когато загубиш първия мач, вторият става край. Мачът против Катар ще бъде повратна точка за Сенегал. 

Виновникът за провалянето? Аз може би и сигурно съм виновникът като треньор. Имахме две или три благоприятни условия. Но футболът е единствено успеваемост. Като цяло създадохме положителни обстановки, ще продължим да работим за подобряването им. Резултатност на офанзивата е план за това Световно състезание. Спечелването на този мач щеше да ни изстреля в вярната посока, това не е по този начин, вторият мач против Катар ще бъде доста сложен, само че би трябвало да го спечелим. Загубата през днешния ден ще ни стимулира в допълнение. Не съм прегледал повтаряне на първото попадение на Нидерландия и не мога да упреквам Менди.  Ще виждам и тогава ще вадим заключения “, съобщи Алиу Сисе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР