Селекционерът на САЩ Грег Берхалтер изрази гордостта си от своите

...
Селекционерът на САЩ Грег Берхалтер изрази гордостта си от своите
Коментари Харесай

Селекционерът на САЩ: Горд съм от момчетата, ще дадем битка на Нидерландия

Селекционерът на Съединени американски щати Грег Берхалтер изрази гордостта си от своите ученици след успеха над Иран с 1:0, която класира отбора за осминафиналите на Мондиал 2022.

Американците приключиха груповата фаза с една победа и две равенства, като им следва борба с Нидерландия в елиминациите.

" Горд съм. През първото полувреме показахме какво можем футболно. През второто показахме какво можем като издръжливост. Момчетата се бориха. Дадоха и последната си капка сила. Влизаме в елиминациите без загуба ", показа Берхалтер след скъпия триумф.

" С новото добавено време брoиш всяка секунда, много е стресиращо. Мисля, че към този момент имам по-малко коса на главата си. Сега продължаваме напред и ще се сборим с Нидерландия ", добави той.

Звездата на отбора Кристиан Пулишич, който получи травма при отбелязването на победния гол, успокои американските почитатели, че ще е подготвен за съботния дуел.

" Толкова съм горделив от моите хора, ще бъда подготвен за събота, не се тормозете ", написа Пулишич в обществените мрежи, откакто бе изваден наложително на почивката на мача.

Крилото на Челси получи удар в региона на корема при гола и усети зашеметяване, само че казусът не е сериозен.

Съединени американски щати се изправя против Нидерландия в събота от 21:00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР