Селекционерът на Сърбия Драган Пикси Стойкович коментира загубата на неговия

...
Селекционерът на Сърбия Драган Пикси Стойкович коментира загубата на неговия
Коментари Харесай

Пикси Стойкович: Не можех да позная моя отбор

Селекционерът на Сърбия Драган " Пикси " Стойкович разяснява загубата на неговия отбор с 0:2 от Бразилия в първия мач на отбора му на Световното състезание в Катар. Той призна превъзходството на противника, като в това време съобщи, че не е могъл да познае своя тим.

" През второто полувреме изглеждахме отчайващо, играта ни тотално се разпадна, към този момент не действахме като тим. Естествено Бразилия ни наказа. Със сигурност в идващите мачове ще изглеждаме друго. Това, което направихме довечера... в един миг не можех да позная моя тим. Особено във физическо отношение. За страдание се вижда, че не разполагаме със 100% здрави играчи в тима. Бразилия е черешката на тортата във футола. През първото полувреме показахме, че можем да им се противопоставим. Щеше да е друго, в случай че Влахович, Митрович и Костич бяха подготвени на 100% ", счита Стойкович.

Попитан дали Бразилия е огромният любимец в Катар той отговори: " Със сигурност. Бразилия е един от любимците в шампионата ".

Все отново експертът не се е предал и има вяра, че отборът му има своите шансове да продължи напред и ще се показа много по-добре в идващите мачове.

" Първо би трябвало да си починем допустимо най-добре. Със сигурност няма да акцентирам на физическите натоварвания в идващите дни, защото се видя, че бяхме изтощени през второто полувреме. Не е срамно да загубиш от Бразилия и ние не считаме да се предаваме ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР