Селекционерът на Русия Станислав Черчесов не скри радостта си от

...
Селекционерът на Русия Станислав Черчесов не скри радостта си от
Коментари Харесай

Станислав Черчесов: Благодаря за головете

Селекционерът на Русия Станислав Черчесов не скри насладата си от успеха с 5:0 против Саудитска Арабия в първия мач от Световното състезание по футбол.

" Благодаря на тима за днешното му предствяне. Благодаря за головете и играта. Имаше малко напрежение, тъй като това беше мач на откриването. Все отново като цяло ние бяхме спокойни. Знаем, че против Египет ни следва напълно друг дуел. Стадионът и градът също ще бъдат разнообразни. Трябва да се подготвим добре.

Бях спокоен през вчерашния ден, спокоен съм и през днешния ден, тъй като познавам добре моите футболисти. Играчите вярно изпълняваха нашите цели. Понякога спокойствието носи наслада на почитателите. Удоволствие е да работя с този отбор. Всеки треньор зависи от футболистите, само че аз съм спокоен. Защо би трябвало да бъда обезпокоен? ", съобщи Черчесов.

Колегата му Хуан Антонио Пици призна, че тимът на Саудитска Арабия е играл нощес.

" Беше доста сложен мач и претърпяхме огромна и непредвидена загуба. Русия се оправи доста добре, до момента в който ние не бяхме в добра форма. Не имам вяра, че противникът е направил нещо, с цел да ни изненада. Нашето едва показване изяснява резултата.

Трябва да променим нашата тактика. Трябва да забравим за през днешния ден и да мислим единствено за идния ни мач. Вярвам в тези играчи ", сподели Пици.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР