Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош вярва, че отборът му трябва

...
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош вярва, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Трябва да достигнем нивото си от Евро 2016

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош има вяра, че тимът му би трябвало да показва формата от европейското състезание преди две години, с цел да разчита на триумф в идния мач против Мароко. Португалия приключи 3:3 в първия си мач на Мондиал 2018 против Испания и е в добра изходна позиция за офанзива на осминафиналите преди останалите два мача в групата против Мароко и Иран.

" Мароко е един от най-силните тимове в Африка. Треньорът им също е умел, работил е в доста шампионати. Отборът на Мароко е тактически образован, разполага с доста бързи и технични играчи. Ще бъде сложен мач, само че още нищо в групата не е решено. Трябва да покажем равнището от европейското състезание, с цел да победим ", разяснява Фернандо Сантош.

По време на конференцията преди мача селекционерът бе засипан с дежурните въпроси за мегазвездата на отбора Кристиано Роналдо, измежду които кадърен ли е той да усъвършенства върха на Жюс Фонтен от 13 гола на едно международно състезание и къде е по-полезен - на крилото или като централен нападател.

" Естествено, Кристиано е скъп за Португалия, само че имаме още 22 играчи. Досега не съм виждал един футболист да завоюва мач ", сподели Сантош. Мондиал 2018 2 кръг, сряда 20 юни  Португалия 15:00предстои  Мароко
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР