Селекционерът на Португалия - Фернандо Сантош, разкри, че е бил

...
Селекционерът на Португалия - Фернандо Сантош, разкри, че е бил
Коментари Харесай

Селекционерът на Португалия изтръпнал заради формата на Роналдо

Селекционерът на Португалия - Фернандо Сантош, разкри, че е бил обезпокоен от обстановката с огромната звезда на тима Кристиано Роналдо, който за малко беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед поради отхвърли си да влезе като запаса в мача против Тотнъм.

От началото на сезона нападателят по-често остава на аварийна пейка и Сантош е бил обезпокоен от този факт поради наближаващото Световно състезание в Катар.

„ Не обичам да се меся в работата на сътрудниците си. Кажете ми обаче по кое време някой си е представял, че Роналдо няма да играе постоянно. Факт е, че в този момент нещата стоят по различен метод. Кристиано е приказвал с треньора си. Той беше титуляр в последните няколко мача - против Шериф, Уест Хем и Реал Сосиедад. Игра освен в Лига Европа, само че и във Висшата лига “, съобщи Сантош пред португалската „ Sport TV “.

„ Допреди известно време можеше да се приказва за липса на игрови темп, само че все още подобен проблем не съществува. Да, имаше миг, когато се вълнувах за протичащото се с Кристиано. Това се случи, когато ми оповестиха, че той няма да тренира с първия тим на Манчестър Юнайтед. Да се подготвяш самостоятелно е много мъчно. Сега всичко е напред и пред Роналдо има доста мачове “, сподели още Фернандо Сантош.  

Fernando Santos:

Ronaldo's situation at United?

" If you told me two months ago, when Ronaldo wasn't being used regularly, There was a moment when I was worried, But now he spoke with the coach, he played in the Europa League and in the Premier League. Now he's a starter. "
— CristianoXtra (@CristianoXtra_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР