Селекционерът на националния отбор за мъже Росен Барчовски определи групата

...
Селекционерът на националния отбор за мъже Росен Барчовски определи групата
Коментари Харесай

Барчовски обяви групата за мача с Кипър

Селекционерът на националния тим за мъже Росен Барчовски дефинира групата от 12 играчи, на които ще разчита за дуела с Кипър на 25 август, четвъртък. Двубоят е първи от предквалификациите за ЕвроБаскет 2025. Мачът ще се играе в “Арена Самоков “ от 19 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на Нова спорт.

Билетите за дуела са с цена 10 лева, като е очакван и смесен билет за двата дуела от този прозорец – против Кипър, и против Румъния на 28 август. Двубоят против северните ни съседи в “Арена Самоков “ ще е финален за отбора ни преди заминаването за Тблиси, където от 1 до 7 септември ще взе участие в груповата фаза на шампионата на Стария континент.

По традиция входът за проведени баскетболни школи е свободен.

В групата за конфликта с кипърците попаднаха:
Александър Янев – Рилски състезател, Александър Везенков - Олимпиакос, Иван Алипиев – Аркадия (Австрия), Васил Бачев – Академик Пловдив, Емил Стоилов – Естудиантес (Испания), Димитър Димитров - Балкан, Деян Карамфилов – Рилски състезател, Павлин Иванов - Балкан, Станимир Маринов - Балкан, Дейвид Кравиш – Уникаха (Испания), Алекс Симеонов - ЦСКА, Чавдар Костов – Рилски състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР