Селекционерът на националния отбор по волейбол за жени Иван Сеферинов

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол за жени Иван Сеферинов
Коментари Харесай

Сеферинов: Очаквах повече от разпределителките

Селекционерът на националния тим по волейбол за дами Иван Сеферинов разяснява представянето на отбора на Европейското състезание. Тимът ни приключи на 9-о място в крайното класиране, откакто загуби срещата с Германия с 2:3 гейма и отпадна от битката.

" Целия състав може единствено да съжаляват, че можеше да се доберем до крайна четворка, както играхме добре в първите 3 мача, по този начин в 4-ия мач го изиграхме неприятно, не успяхме да се оправим по най-хубавият метод, играхме на приливи и отливи, малко не ни стигна в мача с Русия, с цел да бъдем пети, този тим можеше повече ", разяснява селекционерът Иван Сеферинов.

" Отбрът играе на приливи и отливи, в един гейм играем чудесно, в идващия гейм вършим неточности и противниците ни потеглят с 5-6 точки задатък, разпределителките ни трябваше да бъдат доста по-внимателни, с цел да потърсят най-хубавата нападателка, а не да позволяваме по пет-шест точки за противника, главното, което ни попречи, самите девойки в мача с Германия не бяха по този начин мощно уверени, че би трябвало да играят, а не да мислят за мача с Азербайджан. Има фрапиращи неща в нашата игра, ще проучваме нещата ", добави той.

" Целта беше топ 8, девойките съжаляват за това класиране, този тим можеше да реализира извънредно доста ", приключи изявлението си Сеферинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР