Селекционерът на националния отбор по волейбол Силвано Пранди даде знак,

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Силвано Пранди даде знак,
Коментари Харесай

Силвано Пранди иска да продължи опита за промяна на националния отбор

Селекционерът на националния тим по волейбол Силвано Пранди даде знак, че желае да продължи опита си за смяна макар неуспеха на европейското състезание. Италианецът сподели, че решението за бъдещето му зависи от българската федерация.

На европейското България стартира с три победи против Гърция, Румъния и Португалия, само че по-късно взе единствено два гейма против Франция, Италия и Словения и отпадна. За пръв път от 2005 година тимът остана отвън първите осем.

" Обичам българския волейбол, имам страхотни другари. Искам да направя смяна. Това не става за няколко седмици. Необходимо е да се преживеят и някои по-неприятни резултати. Но от федерацията би трябвало да кажат. Силвано Пранди не е значим ", сподели италианецът, представен от " Тема спорт ".

" Имам контракт за една година, с цел да класирам България на олимпиада. Загубихме във Варна, само че ще се опитаме да спечелим в Германия ", добави той.

За избора си да остави водещи играчи отвън състава съобщи: " Не мога да схвана за какво всички питат за тези имена. Георги Братоев не е единственият волейболист на България, нали по този начин. Той не е Бруниньо Резенде въпреки всичко. Георги е добър играч, само че не е Кристиано Роналдо. Говорим за Братоев, който е на 32 години, добър волейболист, само че би трябвало да усъвършенства физическото си положение. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР