Селекционерът на националния отбор по волейбол Иван Сеферинов смяна, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Иван Сеферинов смяна, че
Коментари Харесай

Недостигът на равностойни състезателки е проблем, смята селекционерът на волейболистките

Селекционерът на националния тим по волейбол Иван Сеферинов промяна, че неналичието на равностойни състезателки е проблем. Думите му пристигнаха след загубата с 2:3 от Германия в третия мач от Гран при в Русе.

" Постоянство ще изградим, когато създадем сериозна подготовка. Трябва да се включат още две-три състезателки и тогава ще имаме равносилен тим, който по нищо няма да отстъпва на останалите. В момента ахилесовата ни пета е дефицит на равностойни състезателки ", сподели Сеферинов.

" В събота изиграхме петгеймов мач, който се отрази на играта на девойките. Основни състезателки не съумяха да влязат в такт с играта. Посрещането ни беше положително и от там пристигнаха всичките неприятности за нашия тим ", съобщи селекционерът.

Той напомни, че още преди мачовете в Русе е показал, че този шампионат е вторичен в задачите на тима. " За нас е значима международната подготовка. Въпреки това имахме предпочитание да приключим с победа, с цел да зарадваме нашите почитатели, просто не се получи. "

Преди това българките победиха Казахстан и Южна Корея.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР