Селекционерът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов

...
Селекционерът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов
Коментари Харесай

Иван Иванов: Божидар прегоря, но животът не свършва с това състезание

Селекционерът на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов съобщи, че съгласно него Божидар Андреев се е разминал с орден в Токио, тъй като е прегорял. Олимпийският първенец от 1952 година и доста кратен международен и европейски даде изявление за bTV, откакто Андреев остана пети при до 73-килограмовите.

Самият Божидар показа, че персонална драма и травма са му попречили да стигне до отличие.

" Божидар прегоря и тежестта, която носеше - че непременно би трябвало да вземе орден му изигра неприятна смешка. До огромна степен избърза при последния опит. ", стартира Иванов.

" Животът не свършва с това съревнование. Аз самият съм взел участие на три такива, тъй че няма ужасно. Не би трябвало да разграничава олимпийските игри като съревнование от всички останали. На всяко едно се дават три опита за изтласкване и три за изхвърляне. Навсякъде е едно и също и хъсът за победа би трябвало да е идентичен. Просто Олимпиадата е на 4 години. "

" Травмата в рамото му не мога да кажа, че е доста сериозна. Все отново ние подвигаме щанги и е обикновено да имаме болежки. Той имаше и различен проблем преди доста малко време обратно. ", сподели още треньорът.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР