Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че
Коментари Харесай

Хубчев: Излязохме неуверени, но след гола заиграхме добре

Селекционерът на националния тим по футбол Петър Хубчев съобщи, че играчите са излезли неуверени против Франция. Българският тим загуби с 0:1 на " Васил Левски " в последното си домакинство от квалификациите за международното състезание следващата година.

" Не бих споделил, че голът ни смути, в противен случай - след него заиграхме по-добре. Излязохме неуверени в това, че можем да създадем нашата игра против Франция. Но не голът ни смути. Полека-лека изживяхме този потрес ", сподели Хубчев пред Българска национална телевизия.

Той остана удовлетворен от колектива. " Няма един водач. Не бих отличил никого, а целия тим. " Според Хубчев второто полувреме е било по-добро за за България.

Селекционерът уточни, че се тормози за гостуването на Люксембург във вторник. " Сигурен съм, че в този момент ще се чуят позитивни мнения. Започвам да трептя и да се тормозя, тъй като всичко друго отвън победа там ще бъде признато като крах. Така ще е и за мен. Оправдания като отмалялост и пътешестване не въздействат. " По думите му успеха в Люксембърг е наложителна.

" За мен най-важното от момента, в който пристигнах - това си говорихме и в тима, е тази борбеност наша прословута от поколенията. И я показахме, само че това е една дребна крачица ", добави Хубчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР