Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев говори пред

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев говори пред
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Възможно е Попов да влезе в моя щаб

Селекционерът на националния тим по футбол Георги Дерменджиев приказва пред медиите преди утрешната европейска подготовка против тима на Чехия.

Ето какво сподели експертът:

" Мисля, че играчите имат много отмалялост, само че по моя преценка тези, които играха, към този момент са възобновени. Ще видите измененията в състава на следващия ден.

Ивелин Попов ви споделя, че се отдръпва. Познавате го доста добре, само че ние ще имаме спомагателен диалог с него, само че може да станат и 92 мача. Имаме мач на следващия ден. Капитанът е до мен. Много е рано да се търси нов капитан. Ще би трябвало човек, който да бъде водач. При създалата се обстановка е извънредно мъчно. Днес Ивелин показа това с мен. Казах му да изчака мача с Чехия. Държа доста на неговото наличие, тъй като е водач и мъжко момче.

Мислех, че мога да му повлияя по някакъв метод да изиграе тези два мача, само че той е решил твърдо. Въпреки че ще приказвам с него, възможностите са нулеви. Още по-трудно става. Когато е на терена, съумява да управлява играчите и в действителност във всеки един миг той играе за националния тим и прави оптималното. Възможно е да влезе в моя щаб.

Виждам капацитет и това не е същинското лице на националния тим. Знаем каква е действителността, само че виждате, че се появи опция за класиране, която можем да оползотворим. Искам да създадем оптималното, с цел да успеем. Ако не успеем - не успеем. Вярвам на тези момчета и желая да опитаме.

Мисля, че ще имаме мощен съперник на следващия ден. Чехия към този момент се класира. Обсъждахме разновидностите с играчите. Най-вероятно ще има доста промени. Тези играчи, които ще бъдат нови, ще желаят да се потвърждават, с цел да влязат в групата, която ще бъде за Европейското състезание. Искам доста добре футболистите ни да бъдат стимулирани, тъй като чакам извънредно сложен мач ", сподели Дерменджиев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР