Селекционерът на националния отбор на Франция - Венсан Коле, поздрави

...
Селекционерът на националния отбор на Франция - Венсан Коле, поздрави
Коментари Харесай

Селекционерът на Франция: България спечели със сърце

Селекционерът на националния тим на Франция - Венсан Коле, поздрави България за сърцата игра и успеха със 74:68 в международната подготовка, играна в " Арена Ботевград ". Опитният експерт, извел " петлите " до европейска купа през 2013 година и до бронз от международно състезание година по-късно, похвали някогашния си състезател в Страсбург Дий Бост, както и цялостната игра на " лъвовете ".
Звездите на " петлите " преклониха глава пред Везенков и компания България победи Франция в международна подготовка
" България беше подготвена за нас. Натискаха ни до края и по тази причина загубихме. Не бяхме играли по този начин до момента. Не бяхме подготвени, не мисля, че става дума за подценяване. Не контролирахме нещата. Много сложен мач ", разяснява Коле след провалянето, което е първо за французите от повече от година.
Селекционерът Минчев: Трябва да останем крепко стъпили на земята Три години градим и това през днешния ден бе една опция да затвърдим положителните усещания, добави треньорът
" Дий Бост беше необикновен. Всичко стартира от него. Той бе един от най-хубавите на терена, дружно с Димитров. Не заслужавахме успеха, тъй като правихме неточности. Сърцето на България завоюва. Не баскетболът, а сърцето. Това е спортът. България го заслужи, поздравления ", добави още експертът.

В неделя " лъвовете " на Любомир Минчев гостуват на Русия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР