Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за мъже

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за мъже
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Надявам се да продължим добрата инерция

Селекционерът на националния тим на България по волейбол за мъже Пламен Константинов приказва пред медиите в Двореца на културата и спорта във Варна, където през днешния ден „ лъвовете “ се изправят против Франция в дуел от осминафиналната фаза на Евроволей 2023.

Пред тях той съобщи, че се надява на инерцията, която отборът ни набра против Словения в последния си мач в груповата фаза по-рано тази седмица. В него „ лъвовете “ отстъпиха с 0:3, само че несъмнено демонстрираха най-хубавата си игра от началото на Европейското състезание, на което страната ни е съдомакин дружно с Израел, Северна Македония и Италия.

„ Надявам се положителната инерция от предходния мач да продължи и на осминафиналите. Имаме потребност от тази игра, която играхме против словенците. Само по този метод имаме късмет против сегашния олимпийски първенец да вземем нещо във Варна. 

„ Надявам се всички здравословно най-много да са добре, тъй като през цялото време ни подгониха някакви такива проблеми в последния миг. Алекс (Николов) се разболя, в първите два дни беше с този локалния вирус, в този момент е с гърло и е на антибиотици. Знаете, че обикнове състезатели когато влизат във форма стават най-уязвими и всичко каквото се върти им се лепи. Мартин (Атанасов) игра мача със Словения с температура, в този момент са я овладяли. Теди (Салпаров) също го хвана вируса оня ден, само че при него като чели малко по-бързо през вчерашния ден са го овладяли лекарския екип. Така че се надявам първото, което ми е най-важно да са здрави за утрешния мач “, сподели някогашният капитан на националния тим Константинов преди дуела с Франция, който е от 20:30 часа българско време, предава Спортал. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР