Селекционерът на националния отбор Андреа Буратини беше повече от доволен

...
Селекционерът на националния отбор Андреа Буратини беше повече от доволен
Коментари Харесай

Андреа Буратини: Имаме шанс за нещо голямо

Селекционерът на националния тим Андреа Буратини беше повече от удовлетворен от успеха на България с 3:0 над Полша на Световното състезание за мъже под 21 години. Успехът подсигурява, че националите продължава на полуфиналите на Мондиала в Бахрейн.

" Днес играхме доста по-добре. Бяхме доста съсредоточени и уверени. Не е елементарно да победиш Полша два пъти за няколко дни. Оттук нататък всичко и логика на психиката, физика, тактичност. Имаме късмет за нещо огромно. Много е мъчно да изиграеш осем мача за 10 дни. Затова беше значимо да победим през днешния ден и да си подсигуряваме класирането. Утре в последния дуел против Иран ще бъдем по-спокойни. Имаме два дни да се подготвим да полуфинала ", сподели треньорът пред формалния уебсайт на БФ Волейбол.

Буратини сподели, че няма искания против кой противник ще играем във финалната четворка.

" Досега малко гледах другата група. Там доста качествени са Италия, Бразилия и Белгия. " Скуадра адзура " има мощна система на игра. Белгийците разполагат с няколко изключителни състезатели. Бразилците пък са доста високи. Най-вероятно всичко ще се реши на следващия ден след последния мач Италия - Белгия. За мен е значимо да сме 100 % съсредоточени ", изясни италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР