Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков даде

...
Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков даде
Коментари Харесай

Балъков: Отборът разбира нашата философия, виждам развитие

Селекционерът на националния ни тим по футбол Красимир Балъков даде формалната си конференция преди утрешната евроквалификация с Черна гора. Той съобщи, че вижда развиване в тима, тъй като играчите схващат философията на треньорския щаб.
БФС спря достъпа на bTV за мача с Англия (ВИДЕО) Причината е "нарушаване на реда в домакинския мач с Косово " през юни
" На 99% съм подготвен със състава за мача. Запознат съм с съперника, както и те с нас. Знаем качествата на футболистите на Черна гора. Имат мощни играчи, които играят в положителни тимове. Ние обаче ще се опитаме да излезем спечелили в този мач. Всички тимове в тази група са с изравнени благоприятни условия. Виждам положително развиване в тима. Знаете каква е нашата цел. Нашата цел е през март. Там би трябвало да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач обаче ние играем за победа ", стартира Балъков.
Снимка: Getty Images
" В Черна гора има двама нападатели, които са извънредно качествени. Имат опитни футболисти в средата на терена. Савич също е доста класен футболист. Няма да е елементарно, само че ние имаме нашите мощни страни. Отборът схваща нашата философия. Надявам се да покажем положително лице, добър синхрон. Разчитаме на колектива ", добави селекционерът.
Галин Иванов: Хората са злобни, само че това е разбираемо (ВИДЕО) Дебютантът Карагарен: Чувствам се на седмото небе
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР