Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков даде

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков даде ...

Балъков: Отборът разбира нашата философия, виждам развитие.


Селекционерът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков даде официалната си пресконференция преди утрешната евроквалификация с Черна гора. Той заяви, че вижда развитие в отбора, защото играчите разбират философията на треньорския щаб.
БФС спря достъпа на bTV за мача с Англия (ВИДЕО) Причината е "нарушаване на реда в домакинския мач с Косово" през юни
"На 99% съм готов със състава за мача. Запознат съм с противника, както и те с нас. Знаем качествата на футболистите на Черна гора. Имат силни играчи, които играят в добри отбори. Ние обаче ще се опитаме да излезем победители в този мач. Всички отбори в тази група са с изравнени възможности. Виждам позитивно развитие в отбора. Знаете каква е нашата цел. Нашата цел е през март. Там трябва да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач обаче ние играем за победа", започна Балъков.
Снимка: Getty Images
"В Черна гора има двама нападатели, които са изключително качествени. Имат опитни футболисти в средата на терена. Савич също е много класен футболист. Няма да е лесно, но ние имаме нашите силни страни. Отборът разбира нашата философия. Надявам се да покажем добро лице, добър синхрон. Разчитаме на колектива", допълни селекционерът.
Галин Иванов: Хората са злобни, но това е разбираемо (ВИДЕО) Дебютантът Карагарен: Чувствам се на седмото небе

Източник: btvnovinite.bg