Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев заяви след загубата

...
Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев заяви след загубата
Коментари Харесай

Хубчев: Вярвам на момчетата, но треперя от Люксембург

Селекционерът на националния ни тим Петър Хубчев съобщи след загубата от Франция с 1:0, че е признателен и има вяра на момчетата си, само че трепери от идния финален мач от международните квалификации против Люксембург.

Не бих споделил, че голът ни смути. Точно противоположното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям почит към Франция. Не единствено след почивката, само че и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този тим. Няма водач, по този начин беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро, сподели Хубчев, който бе запитан дали това се дължи на влизането на Божидар Краев.

Божидар Краев не е от такова огромно значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро - обясни Хубчев. Но не би трябвало да забравяме, че Франция е в Топ 3 на света, а играхме като еднакъв с еднакъв. Само преди няколко месеца се сравнявахме с други тимове. Вярвам на тези момчета, както и на още десетина отвън тима, само че не би трябвало да се заблуждаваме и да признаем, че това е максимумът. Повярвайте ми - признателен съм и имам вяра на тези момчета, отговори селекционерът.

Сигурен съм, че ще се чуят много позитивни гласове и мнения. Сега стартирам да трептя и се тормозя от Люксембург. Всичко друго с изключение на победа ще е неуспех, тъй като там ние ще сме любимец. Умора и пътешестване не са опрощение, призна опасенията си Хубчев за идващия съперник на трикольорите.

За мен най-важното е, че демонстрираме тази прословута борбеност, която доста генерации са пказвали. Но това е дребна крачица. Има доста какво да подобряваме и в този съставен елемент, и в доста други ”, приключи експертът./ trafficnews.bg

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР