Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров се е

...
Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров се е
Коментари Харесай

Селекционер на България подложен на тест за коронавирус

Селекционерът на младежкия ни народен тим Александър Димитров се е подложил на тест за COVID-19. " В началото и аз не гледах доста съществено на ковид, само че персонално се убедих, че това напълно не е елементарен грип. Имам другари, които се разболяха - някои бяха приети в болница, други са под домашна карантина. От тях знам - болките са мощни, задушават се, непрекъснато им е студено. Тъй като имах контакт с тях, незабавно се подложих на тест. И двата резултата бяха негативни, само че не излизам от у дома ", описа Димитров пред " Гонг ".

" Искам да кажа, че съгласно мен България взе най-адекватните ограничения в цяла Европа. И имаме късмет да излезем първи от тази гнусота. Радвам се, че от ден на ден хора подаряват пари за битката с ковид, а други се включват като доброволци. Аз също ще вземам участие в една самодейност, която е в помощ на възрастни хора ", добави футболният треньор.

" В момента катеря стълби (смее се). Отдавна не съм футболист, само че съм привикнал с дейния метод на живот и всеки ден упражнявам. Преди да бъде оповестена карантината, ходех да тичам на Витоша, само че след стягането на ограниченията не излизам на никое място. На 44 година съм, само че с тези тренировки мога да вляза във форма и да се замисля за връщане на футболния терен. Това е в кръга на шегата, несъмнено ", разяснява още Димитров.
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР