Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров намекна след

...
Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров намекна след
Коментари Харесай

Треньорът на младежите: По-добре грозна победа, отколкото красива загуба

Селекционерът на младежкия ни народен тим Александър Димитров загатна след успеха с 1:0 над Латвия и запазването на възможностите за класиране на европейското състезание, че някои играчи от мъжкия отбор би трябвало да се върнат за решителни последващи срещи.

„ Поздравявам играчите, вложиха се оптимално. Очаквахме да се получи сложен мач, тъй като противникът получава доста мъчно голове. Но по-добре грозна победа, в сравнение с красива загуба. Днес играехме единствено за резултат “, показа Александър Димитров след мача.

„ Не сме в позиция да назоваваме новобранец нито един тим. За нас всички са равностойни съперници и подхождаме с нужното почитание и почит към всеки тим. Очаквам обаче някои хора да се замислят и да оказват помощ. Защото не си припомням по кое време два кръга преди края сме имали шансове за класиране ", добави експертът, който би желал играчи от първия тим да бъдат върнати в младежкия отбор за оставащите два мача в групата с Естония и Полша.

Валентин Антов, Доминик Янков и Филип Кръстев са футболистите, които имат право да играят и за младежкия народен отбор.

" Не одобрявам дуела с Полша на живот и гибел. Футболът въпреки всичко е единствено една игра. За да се стегнем, първо би трябвало да се отпуснем - тъкмо това ще създадем през днешния ден и на следващия ден. Трябва да запазим здрав разсъдък, да се подготвим добре и в случай че Началника ни огледа с едното око, може и да победим в Полша. Откакто аз съм треньор на този тим, през мъжкия народен тим минаха 10 индивида. Това е доказателство, че са подготвени за първия тим. Ще се чуем с господин Дерменджиев и ще беседваме. Антов и Доминик Янков биха свършили отлична работа против Полша ", приключи Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР