Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров сподели очакванията си

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров сподели очакванията си
Коментари Харесай

Треньорът на младежите: Амбициите са големи, това поколение вдигна много летвата

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров показа упованията си за идните две контроли за отбора му. Единайсеторката ни ще организира инспекции против Северна Ирландия и Финландия в Испания.

" Целта е да се подготвим и да се опознаем, с някои играчи съм осведомен, с други занапред ще се срещам. Ще пробваме някои детайли, взаимствани от първия тим, приказвал с Хубчев като тактика за водене на играта.

Искаме да подготвим тези играчи като отидат в първия тим те да се наложат там. Антов и Минчев са с първия тим, Ковачев и Лясков, и Наумов са с нас, които са минали там. Целта е да се подготвим добре. Ще играем със Северна Ирландия и Финландия, които са близки като жанр на игра със противниците в квалификациите.

Амбициите са огромни, това е потомство, което подвигна доста летвата, имат две европейски шампионати зад тила си. Надявам се, тази инерция да продължи и да използваме капацитета. Преди да стартира квалификационния цикъл възможностите са равни, Полша и Сърбия ще играят на Европейско състезание, Русия извънредно сериозен противник, ще е мъчно, няма елементарно, с труд и неизменност нещата могат да се получат ", съобщи Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР