Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров изрази съжаление за

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров изрази съжаление за
Коментари Харесай

Александър Димитров: Съжалявам, че не победихме

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров изрази страдание за пропуснатата опция за победа при гостуването на Естония в дуела от група D на квалификациите за Евро 2025.

Нашите момчета приключиха 1:1, като позволиха равнене на резултата, откакто поведоха. Димитров не пропусна да благодари на националния селекционер Младен Кръстаич и отговорника в БФС за селекциите ни Георги Иванов, че са се съгласили да оставят при младежите играчи от първия тим.
 Младежите стартираха с тъждество квалификациите за Евро 2025
Младежите стартираха с тъждество квалификациите за Евро 2025

" Лъвчетата " приключиха 1:1 с Естония като посетител

" Съжаляваме, че не победихме. С такава настройка влязохме в дуела, вкарахме един отличен гол, само че за жалост допуснахме една уязвимост в отбрана. С дузпата резултатът се изравни и не можахме да отбележим втори гол. Доволен съм от играчите. Тези, които слязоха от мъжкия, благодаря на Кръстаич и Георги Иванов, че ни дадоха тези играчи. Вдигнаха равнището. Още малко би трябвало да се пипнат нещата и мисля, че още по-добре може да се представим.

След гола помислиха, че елементарно ще победим този съперник. Въпреки че във времето, в което работихме дружно, говорихме, че няма лесни съперници и би трябвало да сме съсредоточени докрая. Пропукахме се и направихме тази дузпа. Имахме няколко положения по-късно. Можем да желаеме малко повече многообразие пред противниковото наказателно поле.

Идеята бе да изпълним игрови напън. Направихме го, само че не толкоз, колкото на мен ми се искаше. Пред гола би трябвало да подобрим взаимоотношенията, би трябвало да имаме малко по-добра реакция при загуба на топка. Трябва по-бързо да нападаме хората с топка и да затваряме пространствата ", обясни селекционерът на младежите.

" Израел е извънредно сериозен противник. Силен състав. Мачът ще бъде доста сложен. При нас водещо е отборната работа и върху това ще работим. За всяко нещо си би трябвало време ", добави Димитров във връзка идния конфликт против Израел след няколко дни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР