Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски оглави

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски оглави
Коментари Харесай

Росен Барочвски оглави Треньорската комисия към БФБ

Селекционерът на мъжкия народен тим по баскетбол Росен Барчовски оглави още веднъж Треньорската комисия към БФБаскетбол. Днес той бе определен единомислещо на Общото заседание на колегията в зала " Триадица " в София.

Барчовски разгласи и състава на Комисията, в която с изключение на него влязоха 8 члена: Георги Божков, Емилия Кръстева, Людмил Хаджисотиров, Константин Папазов, Татяна Гатева, Васил Христов, Мариана Борукова и Николай Пеев.

" Всички сте осведомени с проекта за работа. Имаме доста неща да променим. Това без подозрение е най-важната комисия на БФБаскетбол. Ще желая да се събираме постоянно. Надявам се през 2022 година най-сетне да можем да работим обикновено и да няма пандемия и вируси ", сподели пред сътрудниците си Барчовски.

" Бъдете здрави, работете. Дано 2022 година е сполучлива за всички ви. Искам да ви припомня едно - гледайте цялата картина! ", сподели пред треньорите и президентът на БФБаскетбол Георги Глушков.
 Георги Глушков: Свършихме доста работа през миналата година
Георги Глушков: Свършихме доста работа през миналата година

" Изключително съм удовлетворен от баскетболните прояви на интернационално равнище, в които продължава взе участие федерацията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР