Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, коментира, че отборът му

...
Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, коментира, че отборът му
Коментари Харесай

Манчини: Предстоят още мачове

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, разяснява, че тимът му има потребност от радикална смяна след загубата от Англия с 1:2 на старта на квалификационния цикъл за Евро 2024 в Германия. Това сякаш беше задълбочаване на рецесията в настоящите европейски първенци, които не съумяха да се класират Мондиал 2022, и техният ментор показа нуждата от незабавно усъвършенстване в играта на италианските национали.

„ Първото полувреме стартира добре, макар че те се върнаха и вкараха два гола. Видях необикновен тим след почивката, само че за жалост не успяхме да изравним. Допуснахме два гола, които можехме изцяло да избегнем. Трябваше да сме по-концентрирани. През второто полувреме доминирахме безусловно, до момента в който първото полувреме беше по-равностойно и ни беше мъчно “, сподели Манчини на конференцията след мача.

Селекционерът на Италия разяснява още и евентуалното развиване на тима му в оставащото време от квалификационния цикъл.

„ Мисля, че е позитивното, че се ядосахме от загубата. Винаги започваме мощно в квалификационните акции и приключваме мъчно. Сега се надявам, че ще случи противоположното. Има още девет мача до края. Днес може и да загубихме, само че предстоят още мачове. Нашите играчи към момента са способни и не са в края на кариерата си ”, добави Манчини.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Следващият мач на Италия от квалификациите за Евро 2024 е посещение на Малта на 26 март (неделя) и е с начален час 21:45 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР