Селекционерът на Италия Роберто Манчини говори преди събирането на националния

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини говори преди събирането на националния
Коментари Харесай

Роберто Манчини: Можем да спечелим световното първенство с дузпа на Жоржиньо

Селекционерът на Италия Роберто Манчини приказва преди събирането на националния тим в края на месец януари за подготовка за плейофите за международното състезание, които ще се проведат през март. Треньорът е оптимист за възможностите на отбора му за класиране, макар че вероятно ще има конфликт против Португалия.

"На нас остава да извадим кестените от огъня, само че това, което направихме през лятото, не е инцидентно. Можем и би трябвало да имаме вяра. Ще дадем всичко. Жоржиньо? Вкара две дузпи против Астън Вила, има шест гола от наказателни удари след мача с Швейцария. Не съм му сърдит. Точно той ни класира на финала в мача с Испания. Възможно е да спечелим международното състезание и да го създадем с негов гол от дузпа, кой знае ", сподели Манчини пред SportWeek.

Italy boss Roberto Mancini:

"I saw he scored two penalties against Aston Villa and six in a row after the match against Switzerland, but I am not angry. He brought us to the final against England. Perhaps, we’ll win the Final with his penalty. "

[Sportweek via ]
— Absolute Chelsea (@AbsoluteChelsea)
"Снимката на 2021 година за мен е тази след финала на европейското състезание с Англия, на която сме всички дружно. Въпреки че действително липсваха няколко индивида, тъй като когато споделям "благодаря ", то е за 50-60 футболисти, които помогнаха да спечелим европейската купа от квалификациите нататък ", приключи Манчини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР