Селекционерът на Италия Роберто Манчини е пратил повиквателна на Лукас

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини е пратил повиквателна на Лукас
Коментари Харесай

Манчини намери още един национал от Южна Америка

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е пратил повиквателна на Лукас Питон от Васко да Гама, похвалиха се от бразилския клуб. Играчът е на 22 години и работи като ляв бранител.

Питон е роден и израснал в Бразилия, само че има и италиански паспорт. По тази причина Манчини се възползва от опцията да го включи в своите сметки. Сега Питон е извикан да бъде част от групата преди мачовете от Финалната четворка в Лигата на нациите.

По същия метод преди месеци селекционерът се обърна към непознатия за множеството почитатели към този миг нападател Матео Ретеги, който е благосъстоятелност на Бока Хуниорс, само че е преотстъпен в Тигре. Аржентинецът с италиански паспорт оправда доверието с два гола в първите си два мача за “скуадра адзура ”.

Манчини на няколко пъти се оплака, че не разполага с задоволително класни футболисти за националния отбор, поради което обръща взор към такива с двойно поданство по целия свят.

Лукас Питон има 5 асистенции в 19 мача за Васко този сезон. Той е младеж на Коринтианс.

В Лигата на нациите на италианците им следва полуфинал с Испания на 15 юни. При победа на 18 юни те ще играят на финала против Нидерландия или Хърватия. Нидерландците са домакини на Финалната четворка.
 Куп тимове от Серия “А ”, Бундеслигата и Ла Лига се надпреварват за Ретеги Куп тимове от Серия “А ”, Бундеслигата и Ла Лига се надпреварват за Ретеги
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР