Селекционерът на Италия Роберто Манчини е оптимист, че полузащитникът на

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини е оптимист, че полузащитникът на
Коментари Харесай

Манчини с добри и лоши новини за състава на Скуадрата

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е оптимист, че полузащитникът на ПСЖ Марко Верати ще се възвърне за Европейското състезание това лято, само че предизвести, че халфът на Интер Стефано Сенси може да отпадне от листата.

Верати и Сенси бяха включени в предварителния състав на Италия от 33-има играчи за шампионата, преди да получат травми в последните мачове на клубните си тимове. Верати получи контузия в коляното при започване на май, до момента в който Сенси контузи бедрото в последния мач на Интер за сезона в неделя.

С травма е и халфът на Рома Лоренцо Пелегрини, само че той ще бъде подготвен за началото на европейското. "Лекарският щаб прави всичко да вдигне контузените. Пелегрини се усъвършенства с всеки минал ден, Верати се възвръща по-бързо от предстоящото, в идващите дни ще преценим и положението на Сенси. Вярвам, че Верати ще бъде на линия, само че повече ме тормози контузията на Сенси ", разяснява Роберто Манчини на конференция.

Италия среща Сан Марино в контрола в петък и Манчини ще пусне пробен състав в тази инспекция, след което ще разгласи окончателния състав от 26 играчи за Евро 2020.

"Съставът за на следващия ден е Алесио Краньо, Рафаел Толой, Джанлука Манчини, Джан Марко Ферари, Кристиано Бираги, Брайън Кристанте, Матео Песина, Гаетано Кастровили, Федерико Бернардески, Мойс Кийн, Винченцо Грифо ", разкри Манчини.

Последната инспекция на "адзурите " преди старта на Евро 2020 е против Чехия на 4 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР