Селекционерът на Италия Роберто Манчини е недоволен от липсата на

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини е недоволен от липсата на
Коментари Харесай

Манчини изтъкна проблем за италианския национален отбор

Селекционерът на Италия Роберто Манчини е неудовлетворен от неналичието на игрово време за националните нападатели в клубните им тимове. След две седмици “адзурите ” започват квалификациите за Евро 2024, като първите им противници са Англия (23 март) и Малта (26 март).

" Имаме проблеми в офанзивата, само че не тъй като няма гении. Те би трябвало да играят, само че не играят. В момента нямаме нито един титуляр. Може би единствено Ньонто играе по-често за Лийдс ”, съобщи той пред “Ил Месаджеро ”.

“Какво да разясня решението на Дзаниоло да отиде в Турция? Също по този начин му споделих, когато той помоли за мнението ми дали да отиде в Галатасарай. Надявам се да играе, тъй като това е значимо за нас. Трансферът в Турция беше единствената опция за него да играе. Кийн играе на позиция, където изпитваме проблеми. Той е млад, уповавам се да покаже прогрес ", сподели още Манчини.

Италианският тим пропусна последните две международни шампионати, само че пък завоюва европейското през лятото на 2021 година
 Санкции грозят и Роберто Манчини Санкции грозят и Роберто Манчини
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР