Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Джампиеро Вентура е

...
Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Джампиеро Вентура е
Коментари Харесай

Вентура се репчил още в Солна, плашил с оставка

Селекционерът на италианския народен тим по футбол Джампиеро Вентура е имал голям скандал с играчите си още след загубата с 0:1 от Швеция в Солна в първия мач от злощастния бараж за Мондиал 2018. Според италианските медии тогава експертът заплашил да хвърли оставка – нещо, което не пожела да стори след съдбовното 0:0 в Милано.

Ха! Вентура не си подава оставката: Не му е времето да обсъждаме в този момент

Безличното реми на „ Сан Сиро” беляза едно от огромните падения на „ скуадра адзура”, която ще пропусне Световно състезание за първи път от 60 години насам. Макар Вентура номинално към момента да се води на работа, всички медии в страната смятат, че е въпрос на време да напусне или да бъде „ побутнат” да го стори.

Наследниците на Вентура на напред във времето

"Защо аз, по дяволите?! " Истината за "скуадрата " лъсна

„ Скай Италия” твърди, че 69-годишният експерт към този момент един път е плашил с оставка и това е станало след провалянето на шведска земя. В съблекалнята на Италия значително футболисти са изразили мнение, че е трябвало да се подходи по друг метод по отношение на гостуването и в тактическо отношение, и по отношение на титулярите. При тези думи Вентура избеснял и креснал: „ Тогава вие редете тима!”, след което заплашил да оваканти позицията си.

Само намесата на по-опитните фигури в състава предотвратила по-сериозни произшествия. Вследствие на спора Вентура все по-твърдо решил да следва личния си път, вместо да се подвие опашка под натиска на футболистите. Това може и да бъде едно от обясненията за какво състезател в топ форма като Лорено Инсиние остана на пейката в реванша, до момента в който резервата в Ювентус Федерико Бернардески бе пуснат за финалния четвърт час от срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР