Селекционерът на испанския национален отбор по волейбол Мигел Ривера обяви,

...
Селекционерът на испанския национален отбор по волейбол Мигел Ривера обяви,
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания преди мача с България: Очаква ни истинско парти

Селекционерът на испанския народен тим по волейбол Мигел Ривера разгласи, че чака " същинско празненство " в залата във Варна по време на откриващия мач от Евро 2023 против България.

" Престоят ни в България дотук е прелестен. Утре чакаме същинско празненство против тима на България пред цялостна зала. Играем против домакините, само че знаем по какъв начин да ги затрудним. Ще опитаме, с цел да успеем би трябвало да сме на върха на опциите си, само че имаме вяра в триумфа. Ще играем мач за мач. Не сме си поставяли съответна цел. На европейското състезание няма да има лесни противници. Групата е мощна, няма тим, който да отстъпва очевидно на останалите. България като хазаин е любимец. Словения играе на доста високо равнище. Украйна са мощни, Хърватия ги познаваме добре от многочислените мачове с тях в последно време. Финландия играят доста бърз волейбол. Имаме петима противника, които се отличават като жанр един от различен. Аз не познавам доста България отвън волейбола. За трети път съм тук и във времето откогато пристигнахме сме доста впечатлени от града-домакин и топлотата на хората тук ", съобщи Мигел Ривера.

България е съдомакин на Европейското състезание по волейбол за мъже. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Морската столица ще одобри всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални дуела.

Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20:30 часа - в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим в Двореца на културата и спорта са от 20:30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР