Селекционерът на испанския национален отбор по футбол Луис Енрике заяви,

...
Селекционерът на испанския национален отбор по футбол Луис Енрике заяви,
Коментари Харесай

Луис Енрике иска титлата от световното да отиде в Меси или Суарес, ако Испания се провали

Селекционерът на испанския народен тим по футбол Луис Енрике съобщи, че при изискване, че Испания на завоюва купата на международното състезание, би желал Лионел Меси или Лиус Суарес да станат първенци, надлежно с Аржентина и Уругвай, съобщи Българска телеграфна агенция.

Енрике, който бе треньор на Меси и Суарес по време на един от най-успешните интервали на Барселона от 2014-а до 2017 година, разяснява, че двамата заслужават да завоюват международната купа преди да прекратят спортните си кариери.

„ Ако ние не спечелим, бих желал първенец да стане Аржентина. Би било непочтено за състезател като Меси да се откаже без купа от Мондиал. Също и Уругвай с Луис Суарес “, съобщи Лиус Енрике по време на директно лъчение в интернет платформата Twitch от Катар.

52-годишният експерт има вяра, че неговият отбор ще направи сполучлив шампионата, макар множеството по-неопитни състезатели в тима. Енрике добави, че Испания, чийто състав е в група Е в компанията на Германия, Коста Рика и Япония, не се опасява от никой.

„ Не се тормозя за младите в отбора. Футболът се развива, а младите са доста въодушевени. Ветераните водят тима, а младите ще бъдат водени “, сподели още испанският селекционер, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Целта ни е да спечелим първото място в групата. Знаем против кой ще се надигнем в елиминациите и вероятно някой от групата на Бразилия на полуфиналите, само че кой споделя, че се опасяваме? Надявам се, че Испания ще е положителна изненада, макар че за мен не би било изненада “, добави Луис Енрике.

Футболистите на Испания стартират присъединяване си на Мондиал 2022 с мач против Коста Рика в сряда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР