Селекционерът на Испания Луис Енрике се усъмни в това дали

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике се усъмни в това дали
Коментари Харесай

Луис Енрике се усъмни в редовността на втория гол на Япония

Селекционерът на Испания Луис Енрике се усъмни в това дали вторият гол на Япония за успеха с 2:1 над неговия отбор в действителност е постоянен.

Големият миг в мача беше попадението на Ао Танака, което провокира доста диспути и на стадиона, и в обществените мрежи, а разумно и на конференцията. Вторият гол стана след на пръв взор невероятно връщане на топката от Каору Митома. Телевизионните повторения демонстрираха, че кълбото е напуснало терена при подаването от аутлинията, само че след обзор благодарение на видеотехнологията за съдиите (ВАР) и сигнала от инсталирания в топката микрочип, се оказа изцяло постоянно попадение.

" От моя ъгъл топката явно беше на половина навън. Повече от това не мога да кажа поради скоростта. Дали е била напълно в аут…!? Изображенията би трябвало да са неверни или изфабрикувани? Видях изображението на екрана за този гол и споделих, че не може да е истина. Няма какво друго да кажа. Имам цялостно почитание. Знаех, че нещо не е наред, защото ВАР се нуждаеше от доста време, с цел да вземе решение. Но всичко към този момент е завършило ”, разяснява Енрике след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР