Селекционерът на Испания Луис Енрике разкри, че използва паузата във

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике разкри, че използва паузата във
Коментари Харесай

Луис Енрике призна, че набляга върху английския език

Селекционерът на Испания Луис Енрике разкри, че употребява паузата във футбола, с цел да напредва с проучването на британски език. Според медиите това е явен знак, че един ден ще желае да води тим от Премиър лийг.

„ В това време на изолираност се старая да деля нещата в всекидневието си на наложителни за осъществяване и на такива, които ми доставят наслаждение – разкри Лучо в изявление за El Chiringuito – В първите влизат това да оказвам помощ у дома с домакинската работа, да изучавам британски, да виждам мачове. Вторите включват гледането на сериали, четене на книги. Просто се пробвам да ми бъде забавно. Вече съм на години и не считам, че някой футболист би желал да бъде под карантина с мен. Бих бил отегчителен за играчите. “

От състезателите, които е имал опция да тренира, Енрике отличи Лионел Меси като футболиста, който най-вече го е впечатлил. „ Андрес Иниеста се приближава до Меси, въпреки двамата да са толкоз разнообразни “, изясни 49-годишният треньор.

 В Ла Лига обмислят опцията за " Боксинг дей "

Той беше запитан кой от някогашните си тимове отново би желал да води някой ден. „ Късметлия съм, че на всички места съм оставял вратите отворени за мен. Винаги ще бъда признателен на Барса, тъй като там имах страхотни моменти и като състезател, и като ментор “, приключи Енрике.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР