Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте бе изключително доволен

...
Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте бе изключително доволен
Коментари Харесай

Де ла Фуенте: Можехме да вкараме и 9 гола

Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте бе извънредно удовлетворен от успеха с 4:1 над Грузия на 1/8-финала на Евро 2024.

Според него футболистите му даже можели да вкарат 8 или 9 гола.

„ Щастливи сме, тъй като знаем какъв брой е мъчно за всички тимове. Резултатът лъже, тъй като умерено можеше да вкараме 8 или 9 гола. Имахме някои проблеми на контраатаки, тъй като това е тяхното оръжие. Те не насочиха прецизен удар, а ние си вкарахме автогол.

Поздравявам играчите, те са тези, които взимат решенията в сложните обстановки. Сами вземат решение дали би трябвало да тичат повече или по-малко, дали да задържат топката... Имаше заплаха да се появи обезсърчение и раздразнителност, само че ние успяхме да запазим успокоение и да отбележим голове. Можеше да бъдат и повече, само че значимото е, че направихме нова крачка напред в шампионата, което ни дава спомагателна убеденост “, сподели Де ла Фуенте.

„ Вече сме на 1/4-финал против Германия. Знаехме през какво би трябвало да преминем, с цел да стигнем дотук. Работихме доста крепко. Първо би трябвало да се възстановим добре, а по-късно би трябвало да покажем кои сме. Трябва да се подсилим и да станем по-разпознаваем тим с всеки идващ ден. Смятам, че към този момент сме подобен. Срещу Германия би трябвало да дадем най-хубавото. Нямаме различен избор “, приключи селекционерът на Испания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР