Селекционерът на Иран - Карлош Кейрош, напусна ядосан пресконференция, след

...
Селекционерът на Иран - Карлош Кейрош, напусна ядосан пресконференция, след
Коментари Харесай

Видео: Селекционерът на Иран се вбеси на въпрос за човешките права в страната

Селекционерът на Иран - Карлош Кейрош, напусна сърдит конференция, откакто бе запитан за нарушаването на човешките права в страната. Треньорът се изправи пред медиите преди открита подготовка на отбора в Катар, където след 3 дни започва Световното състезание.

Неговият тим ще стартира акцията си на Мондиала против Англия в понеделник, а по-късно група В предлага на иранците мачове против Уелс и Съединени американски щати.

Преди броени седмици ФИФА бе подложена на напън да изхвърли Иран от Световното състезание поради разнообразни нарушавания на човешките права, а когато Кейрош бе запитан за това, обстановката в залата бързо стана напрегната.

Всички мачове от конкуренцията в Катар може да гледате НА ЖИВО с КАРТИНА в Gong.bg!

„ Играчите са свободни да стачкуват, както биха създали, в случай че бяха от която и да е друга страна. Стига това да дава отговор на разпоредбите на Световното състезание или да е в духа на играта “, стартира отговора на въпроса си Кейрош.

Когато обаче бе запитан дали е добре да води страна, която потиска правата на дамите, Кейрош очевидно стартира да се нервира.

„ За кой канал работите? “, попита Кейрош, на което репортерът отговори „ Скай “.

 

Iran head coach Carlos Queiroz says his players have the right to protest amid the death of Mahsa Amini, who died while in the custody of the morality police for wearing her hijab too loosely.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
 

Португалецът продължи: „ Колко ще ми платите, с цел да отговоря на този въпрос? Вие сте частна компания, какъв брой ще ми плащате? Говори с шефа си и в края на Световното състезание мога да ти дам отговора, в случай че ми направиш добра оферта. Благодаря ти ".

„ Мисля, че би трябвало да започнете да мислите и за това, което се случи с имигрантите в Англия. Иди и намерения за това “, приключи в ядосан звук 69-годишният експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР