Селекционерът на Иран Драган Скочич е доволен, че е накарал

...
Селекционерът на Иран Драган Скочич е доволен, че е накарал
Коментари Харесай

Селекционерът на Иран след класирането за Мондиал 2022: Накарах критиците да замълчат

Селекционерът на Иран Драган Скочич е удовлетворен, че е предиздвикал критиците да замълчат, откакто класира отбора за Световното състезание в Катар, което ще се организира в края на годината. Иран е първият азиатски тим, подсигурил си присъединяване на международните финали, откакто през вчерашния ден победи Ирак с 1:0 в Техеран с гол на нападателя на Порто Мехди Тареми. Иранците ще вземат участие на трето следващо международно състезание.

" Вярвам в това, което върша, от първия ми ден тук, само че мнозина ме подценяваха и не посочваха почитание, по тази причина в този момент съм удовлетворен, че им потвърдих, че бъркат. Щастлив съм, че донесохме наслада на иранския народ ", сподели Скочич, представен от “Техеран Таймс ”. " Имам контракт с Иранската федерация до 2023 година и проектите ми са да повеждам тима на Мондиал 2022 ", добави хърватският експерт.

Скочич работи осем години в клубни тимове в, преди да застане отпред на националния тим през февруари 2020 година, заменяйки белгиеца Марк Вилмотс.

Снимка: reuters.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР