Селекционерът на Хърватия Златко Далич не споделя вижданията на Масимилиано

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич не споделя вижданията на Масимилиано
Коментари Харесай

Селекционерът на хърватите не споделя мнението на Алегри

Селекционерът на Хърватия Златко Далич не споделя вижданията на Масимилиано Алегри в Ювентус и счита да употребява Марио Манджукич на върха на офанзивата. В италианския първенец снажният футболист по-често работи на крилото.

“За мен Манджукич е най-силен в центъра на нападението. Хубавото е, че имам и избор от по двама играчи на всеки пост”, съобщи наставникът на “шахматистите”.

По-рано през днешния ден Далич разгласи група от 24 футболисти за Световното състезание. Преди дни той беше се спрял на 32 имена, а през днешния ден към този момент е редуцирал избора си, като до 4 юни ще би трябвало да отстрани още единствено един играч.

Специалистът е удовлетворен от мощната форма на Анте Ребич, който с два гола оказа помощ на Айнтрахт (Франкфурт) да завоюва финала за Купата на Германия против Байерн (Мюнхен) през уикенда. “Трябва да отдадем дължимото и на Нико Ковач, който подвигна равнището на Ребич”, съобщи Далич.

#Croatia national football team
24-man squad to begin preparation stage for the @FIFAWorldCup#BeProud #Family #WorldCup #Vatreni pic.twitter.com/KHrFqmkxuj
— HNS | CFF (@HNS_CFF) May 21, 2018
Малко изненадващо за експертите на Мондиала най-вероятно ще пътува и Марко Пяца, който напролет беше преотстъпен в Шалке 04, само че съвсем не игра. “Това е футболист, от който нуждая се. Вярвам в него, а и той умее да играе както по крилата, по този начин и в центъра на атаката”, обоснова се Далич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР