Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе откаран в болница, след

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе откаран в болница, след
Коментари Харесай

Льов бе откаран в болница, пропуска мачовете с Беларус и Естония

Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе откаран в болница, откакто потърпевш при упражнение вкъщи, и ще пропусне евроквалификациите против Беларус и Естония, оповестиха от Германския футболен съюз. В свое изказване, съюзът удостоверил, че Льов е получил лекуване за строшена артерия и няма да бъде на скамейката за идните два мача.

Немското издание „ Bild “ излезе с информация, че Льов е отишъл в университетска клиника във Фрайбург, откакто изпитал проблеми с кръвообращението. Това се случило, откакто наставникът изпуснал дъмбел върху себе си по време на упражнение преди няколко седмици, само че декларирал, че не се е подложил на интервенция. „ Чувствам се по-добре, само че би трябвало да се грижа за себе си през идващите няколко седмици “, сподели Льов в свое изказване.

„ Поддържам непрекъсната връзка с треньорския си щаб и ще беседвам с тях преди двете срещи “, добави той. Германският футболен съюз удостовери, че асистент треньорът Маркус Зорг ще поеме треньорските отговорности в евроквалфикациите, като ще получи поддръжка от треньора на вратарите Анди Кьопке и спортния шеф Оливер Бирхоф. „ Най-важното нещо е Йоги да се завърне допустимо най-скоро “, показа точно Бирхоф.

„ Въпреки че знам, че той желае да бъде с тима, разбирам изцяло решението му да се погрижи за себе си в идващите няколко седмици. Маркус Зорг и Анди Кьопке познават чудесно състава, а и ще поддържат връзка с Йоги, по този начин или другояче “, добави той. Германците ще се срещнат в холандския град Венло в неделя, преди да се изправят против Беларус в Борисов на 8 юни и Естония в Майнц три дни по-късно. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР