Селекционерът на Германия Ханзи Флик заяви, че тимът му е

...
Селекционерът на Германия Ханзи Флик заяви, че тимът му е
Коментари Харесай

Ханзи Флик след загубата: Можем да обвиняваме само себе си, няма съмнение, че сме под напрежение

Селекционерът на Германия Ханзи Флик съобщи, че отборът му е подложен напрегнат след загубата от Япония с 1:2 на старта на Световното състезание в Катар. Победата бе първа за Япония над Германия, като двата състава имаха две срещи в контроли преди днешния си конфликт. Поражението пък е трето следващо в първия мач за Германия на огромен шампионат след тези от Мексико на Мондиал 2018 и от Франция на Евро 2020.
 Германия загуби след поврат на международно за първи път от головете на Стоичков и Лечков Германия загуби след поврат на международно за първи път от головете на Стоичков и Лечков
„ Със загубата и това, че не спечелихме точки няма подозрение, че сме напрегнат “, сподели Флик, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Можем да упрекваме единствено себе си. Това е огромно отчаяние. Бяхме на верния път през първото полувреме, имахме 78 % притежание на топката и водехме с 1:0. Имахме и положителни шансове през второто полувреме, само че не се възползвахме. Япония бе по-ефективният отбор през днешния ден. Направихме неточности, които не трябваше да позволяваме, изключително на Световно състезание, а това са неща, които би трябвало да подобрим “, безапелационен бе Ханзи Флик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР