Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, говори след загубата с

...
Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, говори след загубата с
Коментари Харесай

Ханзи Флик: В началото бяха прекалено пасивни

Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, приказва след загубата с 2:3 от Белгия в контрола. Той показа, че при започване на мача тимът му е бил прекомерно въздържан. 

“През първия половин час бяхме прекомерно пасивни и внимателни. Не успяхме да сложим противника напрегнат и Белгия отчетливо ни надигра. След почивката функциите се размениха и започнахме да действаме по-стабилно. Показахме пристрастеност и предпочитание ”, разяснява Флик. 

“Когато станахме по-агресивни, се видя, че Белгия също позволява неточности. Важно е да продължим да работим над това по кое време да стартираме да пресираме. Огромни благодарности към публиката, която усети, че поставяме старания да обърнем мача, и ни поддържа ”, добави наставникът на Бундестима. 

Той разяснява и насилствената промяна на Леон Горетцка, която тормози почитателите на Байерн Мюнхен в навечерието на огромното дерби против Борусия Дортмунд.

“Контузията на Горетцка? Още не знам детайлности, само че той е в положително насторение. Мисля, че няма нищо съществено и Леон ще може да играе в събота ”, съобщи Флик. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР