Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан е оптимист, че

...
Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан е оптимист, че
Коментари Харесай

Ще бъде ли повикан Погба на Мондиала? Ето отговора на Дешан

Селекционерът на френския народен тим Дидие Дешан е оптимист, че Пол Погба ще бъде подготвен да взе участие на Световното състезание през идващия месец. Специалистът е окуражен от това, че халфът ще се завърне към тренировките в състава на Ювентус.

Погба към момента не е играл за " бианконерите ", откакто се завърна от Манчестър Юнайтед през юли, само че остава под въпрос за шампионата в Катар, откакто претърпя интервенция на дясното коляно.
 Погба е покрай завръщане в игра
Погба е покрай завръщане в игра

Вижте детайлности

Световният първенец от 2018 година в началото избра да лекува травмата си с консервативна терапия, само че по-късно положението му се утежни. Във вторник, малко повече от месец преди откриването на Мондиал 2022, италианските медии оповестиха, че завръщането на Погба в тренировките на Ювентус ще стане напълно скоро.

" Явно върви добре. Важното е, че е оздравял и това е добре. Тогава ще стои въпросът дали е квалифициран физически, откакто не е играл отдавна. Преди да мисля дали да го повикам, той би трябвало да бъде оздравял изцяло ", разяснява Дешан пред медиите.

Пол Погба има 91 мача и 11 гола за състава на " петлите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР