Селекционерът на Франция Лоран Тили изведе “петлите” до титли в

...
Селекционерът на Франция Лоран Тили изведе “петлите” до титли в
Коментари Харесай

Лоран Тили: Нивото на турнира във Варна е много високо

Селекционерът на Франция Лоран Тили изведе “петлите” до трофеи в Световната лига през 2015 и 2017 година. Той чака съществени мачове за Франция на шампионата във Варна, който стартира на следващия ден. “Петлите” срещат България на следващия ден от 18,30 часа в първия си дуел в зала “Конгресна” на ДКС.

" Приятно е да играем в тази група, тъй като равнището е доста високо ", уточни треньорът на Франция Лоран Тили. Според него, тимовете играят друг жанр, и в случай че Франция желае да завоюва би трябвало да се ориентира към всеки съперник поотделно”, съобщи Ларан Тили.
France coach Laurent Tillie has his eyes on everything! #VNL #BePartOfTheGame #volleyball @FFvolley pic.twitter.com/D5yE4dnVCV
— Volleyball World (@FIVBVolleyball) 8 юни 2018 година Турнирът във Варна от Лигата на нациите започва на следващия ден с дуела сред Канада и Бразилия от 15.30 часа.

Три часа по-късно България ще срещне отбора на Франция. В събота от 15.30 часа играят Бразилия и Франция, а от 18.30 " лъвовете " се изправят против Канада. В последния ден от конкуренцията - неделя, в 15.30 ще се срещнат Франция и Канада, а трикольорите излизат против Бразилия в 18.30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР