Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че нито той, нито

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че нито той, нито
Коментари Харесай

Дешан: Не сме забравили загубата на финала на Евро 2016

Селекционерът на Франция Дидие Дешан призна, че нито той, нито неговите футболисти са не запомнили финала на Европейското състезание през 2016 година. Тогава пред родна аудитория „ петлите “ отстъпиха на Португалия с 0:1 и пропуснаха отлична опция да завоюват първи огромен трофей за страната от 2000 година насам. След вчерашната победа с 1:0 над Белгия на полуфиналите на Световното състезание в Русия, селекцията на Дидие Дешан получи нов късмет за успех на огромен футболен конгрес.

„ Да, още веднъж сме на край – две години по-късно, не съм не запомнил какво се случи тогава “, съобщи селекционерът след вчерашния триумф. В разногласието аз купата „ петлите “ ще се изправят против спечелилия от конфликта сред Англия и Хърватия. „ Ще излезем на терена, с цел да спечелим този край, защото още помним чувството от загубата на купата на Европейското “, съобщи експертът.

„ Чувството е необикновено. Много съм благополучен за моите играчи. Те са млади, само че имат темперамент и психическа резистентност. Това бе тежък мач против мощен тим в лицето на Белгия и по тази причина тази победа е на играчите “, добави още Дешан.

Героят за Франция във вчерашния мач Самуел Юмтити, който осъществя победния гол за своя отбор, призна, че също не е не запомнил злополучния край с Португалия. „ Не спечелихме купата на Европейското, по тази причина класирането на финала на Мондиала е толкоз значимо за мен. Надявам се този път нещата да са разнообразни и да върнем международната купа още веднъж във Франция “, съобщи бранителят на Барселона. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР