Селекционерът на Египет Ектор Купер разкри каква е била причината

...
Селекционерът на Египет Ектор Купер разкри каква е била причината
Коментари Харесай

Треньорът на Египет: Нямаше как да рискуваме със Салах

Селекционерът на Египет Ектор Купер разкри каква е била повода да остави звездата на отбора Мохамед Салах на пейката в дуела против Уругвай. „ Фараоните “ изгубиха трагично с 0:1, а Салах, който през днешния ден навършва 26 години, изгледа дуела от аварийна пейка, макар че единствено преди ден точно Купер съобщи, че той ще е титуляр.
В последна сметка обаче наставникът на Египет е решил, че няма смисъл да рискува със здравето на своята звезда и е решил да го резервира за останалите мачове от Група А на Мондиала, съобщи БГНЕС.
„ Мо Салах е значим състезател за нас, само че би трябвало да разполагаш с повече от добър състезател – би трябвало да разполагаш с добър тим, а ние имаме подобен. Салах ще изиграе значима роля в идващите ни мачове “, съобщи след дуела Купер. " Днес искахме да избегнем всевъзможни опасности с него, само че мисля, че той ще е подготвен за идващия ни мач против Русия. "
Крилото на Ливърпул контузи рамото си по време на финала на Шампионската лига против Реал Мадрид, което сложи под сериозна въпросителна присъединяване му на международните финали в Русия. Иначе египтянинът мина на " Анфийлд " предишното лято от Рома и организира необикновен дебютен сезон на Острова. 26-годишният Салах вкара 44 гола във всички надпревари, 32 от тях в Премиършип, което стана нов връх в дивизията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР