Селекционерът на Дания Оге Харейда бе доволен от играта на

...
Селекционерът на Дания Оге Харейда бе доволен от играта на
Коментари Харесай

Оге Харейда доволен от защитата и Шмайхел

Селекционерът на Дания Оге Харейда бе удовлетворен от играта на своите бранители и вратаря Каспер Шмайхел, които са били в основата на успеха над отбора на Перу с 1:0 в мач от трета група на международното състезание по футбол в Русия.

" Ние би трябвало да признаем чудесната работа на нашия вратар Каспер Шмайхел, само че също по този начин е нужно да уважим напъните на цялата отбрана, на целия тим. Това е нашият пети мач без да сме позволили гол. А това е доста мъчно, когато го правиш против участници на Световното състезание, добави треньорът. Също по този начин тази поредност е реализирана за първи път в историята на отбора. Отборът обаче ще продължи да разчита на типичния скандинавски жанр с дълги топки и борба по всяка точка на терена ", счита Харейде, макар съществуването на играчи от Англия и Холандия.

" Перу е доста добър тим. Ние имаме голямо почитание към тях. Малко се бяха изключили за моменти от мача, а несъмнено като резултат заслужаваха повече. Мисля, че малко бяхме уплашени от атмосферата на стадиона. Понякога имахме шансове за самостоятелни пробиви, само че не сме го поставяли като цел. Ние упражняваме и играем като колектив. Но е доста значимо, че моралът на тима е доста висок. В избрани моменти бяхме под съществено напрежение, тъй като Перу атакуваше с толкоз доста хора. А и постоянно е добре да имаш първокласен вратар. Ние несъмнено не можем да се оплачем от Каспер ", приключи норвежкият треньор на Дания.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР