Селекционерът на Бразилия Тите призна, че е останал недоволен от

...
Селекционерът на Бразилия Тите призна, че е останал недоволен от
Коментари Харесай

Тите: Недоволни сме, липсваше ни концентрация в завършващата фаза


Селекционерът на Бразилия Тите призна, че е останал неудовлетворен от представянето на играчите си в дуела против Швейцария (1:1).

Наставникът акцентира, че тимът му е отправил 20 удара към противниковата врата, само че множеството от тях са били неточни, а това приказва, че футболистите не са били задоволително съсредоточени в завършващата фаза.

"В никакъв случай играчите не трябва да оказват напън на арбитъра. Има си система за видеоповторения, работят хора, които проучват обстановките. В момента с Миранда според мен решението не беше целесъобразно. Винаги се схваща по кое време има нарушаване и по кое време няма", сподели Тите по отношение на обстановката при изравнителния гол на швейцарците. "Разбира се, искахме да победим и сме недоволни от резултата. А за думите ми, че за излизане от групата са нужни пет точки, приказвах за статистиката. Това е статистическа нужда за всеки победител, тя е факт", сподели още Тите. Бразилия за първи път от 1978 година не съумя да завоюва стартовия си мач на международен шампионат. За последно това се бе случило на Мондиала в Аржентина, когато Селесао фиксира тъждество 1:1 с Швеция. На това състезание Бразилия финишира на трето място, а първенци стават домакините от Аржентина/ БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР