Селекционерът на Бразилия Тите потвърди, че суперзвездата Неймар все още

...
Селекционерът на Бразилия Тите потвърди, че суперзвездата Неймар все още
Коментари Харесай

Неймар не е напълно готов, но ще играе срещу Швейцария

Селекционерът на Бразилия Тите удостовери, че суперзвездата Неймар към момента има терзания от травмата, само че към този момент е подготвен, с цел да играе доста добре за тима си на Световното състезание против Швейцария на следващия ден. Мачът е в Ростов на Дон и с него се открива борбата в Група Е на Световното състезание.

" Неймар към момента не е на 100 % подготвен, само че е в много привилигировано състояние във връзка с физиката, съобщи Тите в Ростов пред публицистите. Неговият спринтьорски потенциал и експедитивност са доста впечатляващи и очевидно нищо не е изгубил. И очевидно не е проблем да играе добре.

Треньорът добави, че всички в тима са разполагаем, като се изключи нападателя на Шахтьор (Донецк) Фред.

Мисля, че сме подготвени да изтрием срама от 2014-а година, съобщи още наследникът на Карлос Дунга, под чието управление отборът има едвам една загуба в последните 21 мача.

Едва четирима играчи от унизителното 1:7 от Германия са оживели при Тите и това са Maрсело, Паулиньо, Фернандиньо и Вилиан, а в тази среща не игра контузеният тогава Неймар. Треньорът, който стана известен с триумфите си с Коринтианс, безусловно преобрази бразилците.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР