Селекционерът на Бразилия Тите не е притеснен от контузията в

...
Селекционерът на Бразилия Тите не е притеснен от контузията в
Коментари Харесай

Тите: Неймар ще продължи да играе на Световното

Селекционерът на Бразилия Тите не е обезпокоен от травмата в глезена, която получи звездата на отбора Неймар в мача със Сърбия (2:0). Макар на пръв взор контузията да не наподобява по никакъв начин лека, наставникът е убеден, че тя няма да постави завършек на присъединяване му на Световното състезание и той ще взе участие в още мачове в Катар.

" Можете да бъдете сигурни, че Неймар ще играе още на Световното. Абсолютно съм сигурен. Той ще играе. Мога да ви кажа нещо значимо за него. Той остана на терена макар травмата и болката в глезена, и ни оказа помощ да вкараме два гола. Остана, тъй като знаеше, че тимът има потребност от него. При първия гол той имаше значима роля в построяването на офанзивата ", съобщи Тите.

Той разяснява и представянето на тима си в мача.

" През първото полувреме не бяхме на нормалното равнище, само че през второто подобрихме играта си, изключително механически. Преместих Пакета по-напред и играта ни стана по-плавна. Още преди първия гол Алекс Сандо удари греда... Ако си натрупал убеденост от работата, която си приключил досега, би трябвало да продължиш по същия метод. На почивката обаче бе мъчно, тъй като имахме прочувствен срив. Затова споделих, че би трябвало да понижим адреналина при играта с топка ", сподели още експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР